MENU

Fotografie de nunta by UND Photography

Pregatesc ca de fiecare data la final de an un clip cu cateva fotografii.. Si imi aduc aminte cu dor de toti oamenii care au trecut prin fata aparatului meu de fotografiat si a ochilor mei.

Anul acesta a fost un an binecuvantat. Un an in care am plans, am ras si m-am bucurat in toate.

Si mi-am dat seama ca lista mea de prieteni s-a marit considerabil. Oameni care mi-au schimbat viata si carora sper ca intr-o mica masura le-am schimbat-o si eu.

As vrea sa va pot spune cum e sa te trezesti dimineata cu mesaje de la oameni care iti multumesc! Pentru mine e fericire si dorinta de a fi tot mai bun, de a oferi tot ce ai. O viata in review-uri.  Noi fotografii ne hranim cu cuvintele frumoase pe care ni le scriu clientii nostri.

Am spus de mai multe ori ca sunt un om norocos. Dar mai mult decat atat sunt un om binecuvantat de Dumnezeu in orice fac. Si in momentul in care mi-am dat seama ca fara Dumnezeu nu se poate totul s-a schimbat intr-un mod la care nici nu am visat vreodata.

In timp ce cautam printre foldere fotografii cu acesti oameni minunati mi-a trecut prin minte o intrebare. Toate lumea isi face la final de an un check list cu lucrurile pe care si le-a propus. Asa ca m-am intrebat. Am facut tot ce mi-am propus? Cu siguranta nu, dar Dumnezeu m-a ajutat sa fac altele care mi-au adus mult mai multe satisfactii. Asa ca acum la final de an eu pot sa spun ca sunt un om implinit si fericit. Si fericirea mea se datoreaza in mare parte oamenilor frumosi din jurul meu, oameni care iubesc, oameni care traiesc frumos, oameni care ofera, oameni care ajuta, oameni care te fac sa visezi si sa speri!

Va multumesc oameni buni! Veti fi in sufletul meu mereu!

Photographer&Retouch: Irina Ionescu

Facebook: undphotography.ro

.

 

CLOSE