MENU

Monica&Mircea – Fotografie de nunta

Fotografie de nunta in Constanta – Restaurant Del Mar

La fiecare prima intalnire intreb clientii de unde au auzit de noi (inca am sechele dupa anii lucrati in vanzari auto, unde intrebarea asta era obligatorie). Prin urmare asa am facut si la intalnirea cu Mircea si Monica. Well, raspunsul lor nu a fost asa simplu. Complicat tare de altfel. Recomandarea venea de la Gigi, care cunostea pe cineva, care cunostea pe mama Monicai. Luni intregi am incercat sa aflu cine e Gigi. Si ca un detectiv adevarat ce sunt am si aflat.

Ce vreau sa spun cu aceasta introducere e ca eu cred ca nimic nu e intamplator pe lumea asta. Ca lucrurile se intampla pentru ca undeva e scris sa cunoastem anumiti oameni si ca toti ne influenteaza viata intr-un fel mai mic sau mai mare.

Si azi, azi ma bucur ca am avut onoarea sa ii cunosc pe Monica si Mircea.

Pentru mine evenimentele pe care le fotografiez sunt experiente, momente care te marcheaza si care te schimba. Si cand cunosti oameni frumosi e imposibil sa nu ti se schimbe viata.

Ma tot documentez in ultima vreme despre viata, despre fotografie. Raspunsul pe care il tot gasesc la orice intrebare are legatura cu cuvantul iubire. Iubesti ceea ce faci? E una dintre intrebari. Cu tot sufletul raspunsul meu e da!

Photographer&Retouch: Irina Ionescu

Facebook: undphotography.ro

Videographer: undmedia.ro

CLOSE