MENU

Despre Carmen si Edi – Fotografie de familie

Fotografie de familie in studio

Pe Carmen o stiu dintotdeauna. Nu imi aduc aminte momentul cand ne-am cunoscut, nici momente dinainte sa ne cunoastem. Stiu doar ca ea a fost in viata mea dintotdeauna. Aproape, departe, mereu a fost acolo. O parte din sufletul meu. O viata intreaga am stat la 500 metri una de cealalata, apoi distanta s-a marit usor, usor. Acum stam la 2500 km una de cealalata. Ne vedem rar, uneori nici nu mai apucam sa ne vorbim. Munca, grijile, vietile separate ne fac sa uitam sa vorbim cu cei dragi. Dar asta nu inseamna ca nu ne iubim. Asta nu inseamna ca ne-am uitat. Caci apoi, cand vorbim, e ca si cum ultima data cand am vorbit a fost ieri. Chiar daca au trecut luni de zile. Apoi, cand ne vedem, e ca si cand ne-am vazut aseara. Chiar daca ultima data cand ne-am vazut a fost in urma cu 2 ani. Pentru ca asta inseamna prietenia. Asta inseamna iubirea.

In urma cu ceva vreme a aparut in viata lui Carmen, Edi. Iar eu sunt sigura ca e cadoul cel mai frumos pe care il putea primi, pe care i l-a oferit Dumnezeu. Eu vad asta, vad in ea o viata implinita chiar daca ea mai uita din cand in cand. E greu cand esti departe. As vrea sa stie cat de mandra sunt de ea, de cate a realizat singura, printre straini, fara ajutorul nimanui. Are lumea intreaga pe umerii ei si totusi spatele si-l tine drept si capul sus. Tre sa fii un om tare puternic sa faci asta. Si acum doar astept cuminte sa vad cum o sa cucereasca lumea toata! Te iubesc fetita scumpa!

Maine e ziua lui Eduard. La multi ani pui de om!

Photographer&Retouch: Irina Ionescu

Facebook: undphotography.ro

sedinta foto familie, fotograf familie, sedinta foto constanta, fotograf constanta, fotograf profesionist constanta, fotograf constanta,fotograf familie constanta

CLOSE